Денеска ќе дознаеме кој е најдобар во забивање на Фицбол 2019

Натпревар во шут за 3 поени и забивање

Прочитај повеќе

Април е резервиран за Фицбол

Традиционално и овој април другаруваме и се натпреваруваме во име на Филип Сотиров – Фиц.

Прочитај повеќе